Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. H.O.G. Sørlandet Chapter er registert med navnet CHAPTER SØRLANDET NORWAY og vi har organisasjonsnummer 919459832. 

Vi oppfordrer deg til å støtte oss! Når du spiller favorittspillene dine hos Norsk Tipping - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - vil 5% av innsatsen din gå direkte til Chapteret ditt (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte vil gå ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede idag og du gjør det på en av følgende måter:

  1. Ta med deg spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer,  kommisjonæren taster inn organisasjonsnummeret eller søker frem til din grasrotmottaker på terminalen.
  2. Send SMS: GRASROTANDELEN ORGNR til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/grasrot_sok Legg inn organisasjons-nummeret og trykk Tilknytt nå.