National Rally Stavanger 28. Juni - 1. Juli 2018

webupdate0

Vertskapet:

Vi har kjørt noen mil og levd noen år, vet hva det handler om og lager den festen dette fortjener å bli i 2018.

HOG Rogaland ble stiftet i 1995, og akkurat nå er det 176 betalende medlemmer. Aktive chapter-medlemmer, som er med på svært mange og varierte aktiviteter og tilbud. Både for gøy og på ramme alvor.

Vertsbyen Stavanger:

Stavanger, det er ingenfilleby, fallera!

En av Norges eldste og nå mest internasjonale byer, kjent for et yrende uteliv, Michelinrestauranter, oljerikdom og fantastisk variert og vakker natur. En by med historie, det meste knyttet til livet på havet. Først fisk, så olje. En by med kultur og personligheter, festivaler og et middels godt fotballlag. Kort sagt – en særdeles levende by.

Det er hit vi skal. Til alt sammen. Vi skal prege byen.

Treff plassen er lagt midt i sentrum, i og utenfor de legendariske Røde Sjøhus, der svært mange har gode minner fra store konserter, elleville fester og stormende forelskelser. Vi rydder plassen utenfor og rigger tidenes event-site, med boder, servering, sykler og folk.

Aktiviteter:

Så det holder. Både her og der. Både ute og inne. På treffplassen De Røde Sjøhus vil det være aktiviteter både ute og inne under hele treffet. Med mat, drikke og underholdning. Ellers blir det fellestur allerede fredag, enten på MC "I hytt og vær på Jæren" eller ut på fjorden og inn i skjærgården med det smekre veteranskipet M/S Rogaland.

Spesielle ølsmakingsaktiviteter og matopplevelser blir det plass til på De Røde Sjøhus. 

Overnatting:

Treffhotellet, "Victoria Hotell", ligger ikke mer enn 10 meter fra tre stedet. Overkommelig for de fleste.

For øvrig kan vi tilby overnatting på flere nivåer og til ulike priser, fra det enkle til det luksuriøse. Stavanger har et imponerende overnattingstilbud, så her skal det være mulig å finne akkurat det som passer deg best.


Booking / informasjon:

Telefon: +47 468 69 800 (hverdager fra 12.00 til 21.00)

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På nettstedet booking.hog.no finner du alle de kontaktdetaljene du trenger, og vi anbefaler deg å være tidlig ute med reservasjon.